Bart Jan Zandee (docent): ‘De sfeer is open en betrokken’

Het leraarschap vind ik een prachtig beroep. Vooral het persoonlijke contact met de leerlingen is een boeiend aspect. De leerlingen zitten in een roerige fase waarin ze zichzelf aan het ontdekken zijn. De vraag ‘wie ze zijn en wat ze kunnen’ is een vraag waar ik graag in wil meedenken door ze structuur en richting te geven.

In mijn lessen probeer ik een sfeer te creëren waarin de leerling zich vrij voelt om met de Engelse taal te experimenteren. De leerling krijgt het initiatief en ik begeleid hem gedurende het leerproces.

Groevenbeek ervaar ik als een school waar je de ruimte krijgt je te ontwikkelen. De sfeer is open en betrokken en de schoolleiding heeft oog voor je talenten en interesses. Naast mijn lesgevende taak ben ik ook leerlingbegeleider, coach ik nieuwe docenten en ben ik lid van een onderwijsontwikkel-team.

Ook werken bij Groevenbeek?

Zie jij het ook zitten om bij Groevenbeek te werken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Bekijk direct onze actuele vacatures!

Vacatures