Johan Stegeman (conciërge): ‘We zetten er samen de schouders onder’

Ik heb een prachtige baan op Groevenbeek. Ik geniet dagelijks van het werken met leerlingen en medewerkers. Een rustige en veilige sfeer in de school is belangrijk. Daardoor voelen de leerlingen  zich prettig wat het leren ook weer ten goede komt. Als conciërge draag ik daar mijn steentje aan bij.

In de omgang met de leerlingen probeer ik laagdrempelig te zijn. De leerlingen kunnen altijd bij mij terecht. Om een praatje te maken, een lekke fietsband te laten repareren of om ze een steuntje in de rug te geven als ze examen gaan doen of wanneer ze privé in een moeilijke fase zitten. Maar indien nodig kan ik ook streng zijn als leerlingen grenzen van veiligheid, fatsoen of identiteit van de school overschrijden.

Groevenbeek is een fijne school om op te werken. De medewerkers hebben oog voor elkaar. We zetten er samen de schouders onder wat een soort ‘familiegevoel’ geeft. Ieders bijdrage wordt gewaardeerd, ongeacht rol of functie.

Ook werken bij Groevenbeek?

Zie jij het ook zitten om bij Groevenbeek te werken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Bekijk direct onze actuele vacatures!

Vacatures