Een werkplek aan de rand van de Veluwse bossen

Wonen en werken

De belangrijkste middelen van bestaan in Ermelo en Putten zijn zorgverlening, midden- en kleinbedrijf en toerisme. Veel inwoners hebben hun werk elders. Doordat Ermelo, Putten en Harderwijk veel toeristen trekken, is er een relatief ruim aanbod van winkels en horeca.
In beide gemeenten staat flink wat nieuwbouw gepland. Ten zuiden van Harderwijk, grenzend aan Ermelo, is een grote nieuwbouwwijk, die in de komende jaren nog fors wordt uitgebreid.

Natuur

Ermelo en Putten liggen aan de Noordwest kant van de Veluwe. Ze tellen elk ongeveer 25.000 inwoners. Het zijn uitgestrekte gemeenten, waarin het landschap een boeiende afwisseling laat zien van bossen, heidevelden en boerenland. Ze grenzen bovendien aan de randmeren. Door deze variatie biedt de omgeving veel mogelijkheden voor ontspanning en sportieve activiteiten.

Reizen

Doordat Ermelo en Putten centraal in Nederland liggen, ben je met de auto of het openbaar vervoer snel in plaatsen als Amersfoort, Utrecht, Zwolle of Apeldoorn. Een derde van de collega’s woont in Ermelo en Putten. De overige collega’s wonen in de wijde omgeving van de school.

klik hier voor de planner openbaar vervoer
Vrije tijd

De omgeving van Ermelo en Putten lenen zich uitstekend voor ontspanning en vrijetijdsbesteding. Er is een rijk verenigingsleven voor bijvoorbeeld sport en muziek. Op het Randmeer kun je zeilen, kiten of surfen. Bos en heide zijn prima geschikt voor wandelen of mountainbiken.
Zowel Ermelo als Putten beschikken over een klein theater. Voor grote producties zijn De Flint Amersfoort, Het Spiegeltheater Zwolle en Orpheus Apeldoorn prima bereikbaar.

Ermelo in beeld

De gemeente Ermelo heeft een promotiefilm gemaakt die een uitgebreid beeld geeft van de gemeente in al haar facetten.

Ook werken in deze heerlijke omgeving?

Bekijk nu onze actuele vacatures

Meer informatie:

Job alert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf u nu in voor onze Job Alert.