Leren doen we samen

Groevenbeek is een professionele leergemeenschap. Met elkaar werken we aan vernieuwing van het onderwijs en verdere professionalisering van de begeleiding. We leren van elkaar en met elkaar.

Groevenbeek Academie

Daarvoor hebben we o.a. de Groevenbeek Academie, waarin docenten scholing verzorgen voor hun collega’s. Daarnaast heeft de school een ruim budget voor externe scholing, zodat we bijna alle scholingsaan-vragen kunnen honoreren. We hanteren een gesprekscyclus: leidinggevenden voeren elk jaar een functionerings- of beoordelings-gesprek met hun medewerkers. Daarin komen scholing en persoonlijke ontwikkeling altijd aan de orde.

Teams en secties

In afdelingsteams en vaksecties wordt gezamenlijk aan verbetering en vernieuwing van het onderwijs en de ondersteuning gewerkt. Nieuwe docenten krijgen een coach in het eerste jaar na benoeming. De begeleiding wordt daarna verlengd als dat nodig is. We zijn opleidingsschool en hebben jaarlijks ongeveer 30 stagiaires. Zij brengen niet alleen leervragen, maar ook ideeën voor vernieuwing met zich mee.

Meer informatie:

 

profile-sample2

Actuele

Vacatures

 

 

 

profile-sample2

De

Omgeving

 

 

 

profile-sample2

Afdeling

Personeelszaken

 

 

 

profile-sample2

Onze

Sollicitatieprocedure

 

 

Job alert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf u nu in voor onze Job Alert.