Veelzijdig, vriendelijk, vertrouwen

De kernwaarden van onze school zijn: veelzijdig, vriendelijk, vertrouwen

Veelzijdig

Groevenbeek heeft een breed onderwijs-aanbod, er zijn veel keuzemogelijkheden, de school bruist van activiteiten, we hebben oog voor de vele talenten van onze leerlingen en werken aan een brede vorming.

Vriendelijk

Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.

Vertrouwen

Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers.

Identiteit

We zijn een open christelijke school. De bijbel is voor ons inspiratiebron en richtingwijzer. We hechten belang aan dagopeningen, vieringen, goeddoelacties, maatschappelijke stages.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en een goede omgang met de aarde zijn op Groevenbeek erg belangrijk. Dit geven we binnen onze school vorm en deze houding geven we ook mee aan onze leerlingen. Om deze reden is Groevenbeek in 2015 een Eco-School geworden. Dit is een internationaal certificaat voor duurzame scholen, gebaseerd op richtlijnen van de VN.

Meer informatie:

 

profile-sample2

Actuele

Vacatures

 

 

 

profile-sample2

De

Omgeving

 

 

 

profile-sample2

Afdeling

Personeelszaken

 

 

 

profile-sample2

Onze

Sollicitatieprocedure

 

 

Job alert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf u nu in voor onze Job Alert.