Stage, leren doen we samen

Opleidingsschool

Groevenbeek wil ervoor zorgen dat (toekomstige) docenten het vak op school kunnen leren. Dit geldt voor studenten, maar ook voor zittende docenten en nieuwe collega’s. Mede daarom is Groevenbeek een opleidingsschool en is er een samenwerkingsverband met de Hogeschool Utrecht. Voor meer informatie over de (Academische) Opleidingsschool (het Utrechts Model), klik klik hier. Ook studenten van andere lerarenopleidingen kunnen solliciteren naar een stageplaats bij Groevenbeek.

Studenten van de lerarenopleiding aan de Hogeschool Utrecht, zowel deeltijd als voltijd, kunnen een deel van de opleiding op Groevenbeek doen. Om alles goed te verzorgen en te organiseren zijn er binnen Groevenbeek drie schoolopleiders aangesteld. Met studenten van andere opleidingen worden afspraken op maat gemaakt.

Begeleiding

Groevenbeek biedt studenten een uitdagende werkplek. Studenten leren in de praktijk de competenties die ze nodig hebben. Naast observeren en lesgeven houden studenten zich bezig met ondersteunende taken of ontwikkelen ze bijvoorbeeld lessen voor school.

De begeleiding gebeurt door ervaren docenten. Deze coaches hebben een gerichte opleiding gehad en houden daarna hun kennis en vaardigheden op peil.

Onze schoolopleiders

Feddien van Tuinen
(afdeling tvwo/atheneum/havo)

tnf@groevenbeek.nl

Martin Bezemer
(afdeling vmbo Ermelo)

brm@groevenbeek.nl

Frederique van der Graaf
(afdeling vmbo Putten)

gff@groevenbeek.nl 

Job alert

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf u nu in voor onze Job Alert.