Stages

Als student ben je bij ons aan het juiste adres. Groevenbeek biedt een inspirerende omgeving, een stagevergoeding voor alle stagiairs en een plek waar (toekomstige) docenten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Als erkende opleidingsschool werken we nauw samen met de hogescholen, waarbij we ons onderwijsmodel voortdurend verfijnen en verbeteren.

Bij Groevenbeek krijgen studenten een dynamische werkplek aangeboden waar ze de competenties die ze nodig hebben in de praktijk kunnen ontwikkelen. Naast het observeren en lesgeven, kunnen studenten betrokken worden bij ondersteunende taken of zelfs lesmateriaal ontwikkelen voor onze school.

Stages

Onze schoolopleiders Maak kennis met onze schoolopleiders!

Om alles soepel te laten verlopen, hebben we binnen Groevenbeek vier ervaren schoolopleiders aangesteld. Zij zorgen ervoor dat je een evenwichtig en boeiend introductie- en begeleidingsprogramma krijgt als stagiair. Ze houden nauw contact met de verschillende opleidingsinstituten. Hiernaast krijgt elke student een persoonlijke coach, die wekelijks begeleidt, lessen observeert en leervragen doorneemt. Kom bij ons en ontdek de wereld van lesgeven onder begeleiding van ervaren professionals!

Maak kennis met onze schoolopleiders!

Solliciteren? Stap in de wereld van onderwijs bij Groevenbeek!

Kan je niet wachten om op Groevenbeek te starten met jouw stage? Stuur de schoolopleider van de afdeling van jouw voorkeur een mail met een korte motivatie en CV. Wij verwelkomen je graag op Groevebeek!

Stap in de wereld van onderwijs bij Groevenbeek!

Onze schoolopleiders

Neem contact op met onze schoolopleiders door hen een mail te sturen.

Ewout Pit - Groevenbeek

Ewout Pit

Bernice Horst - Groevenbeek

Bernice Horst

Martin Bezemer

Frédérique van der Graaf - Koops - Groevenbeek

Frédérique van der Graaf - Koops

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Bezoek Groevenbeek.nl
Leren doenwe samen!