Van vmbo basis tot tweetalig vwo en NEXT onderwijs

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo.

Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten. De locatie in Ermelo bestaat uit twee afdelingen die aan elkaar vastzitten: een afdeling voor leerlingen van het tvwo/atheneum/havo en een afdeling voor de leerlingen van vmbo en NEXT.

Op de locatie in Putten kun je terecht voor het vmbo. Groevenbeek Putten is een kleinschalige school, met werkpleinen waar de leerlingen aan de slag kunnen met hun huiswerk.

Direct naar:

Van vmbo basis tot tweetalig vwo en NEXT onderwijs

Veelzijdig, vriendelijk en vertrouwen Dit vinden wij belangrijk

Je kan het Christelijk College Groevenbeek samenvatten in drie woorden: veelzijdig, vriendelijk en vertrouwen. De school is veelzijdig, omdat leerlingen kunnen kiezen uit veel opleidingen en omdat er heel veel activiteiten zijn. Groevenbeek is een vriendelijke school, want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen, dus ook voor jouw talenten en mogelijkheden. We werken bij Groevenbeek vanuit vertrouwen in de medewerkers, leerlingen en ouders.

De slogan van de school is: 'leren doen we samen!'. We vinden het belangrijk dat leerlingen, docenten en ander personeel goed samenwerken en samen verantwoordelijk zijn voor de resultaten. 'Leren doen we samen!' geldt ook voor de contacten tussen onze school en de ouders, want ook die wederzijdse samenwerking vinden wij heel belangrijk.

Dit vinden wij belangrijk

Identiteit

Groevenbeek is een open christelijke school. De bijbel is inspiratiebron voor ons werk en voor de manier waarop we met elkaar omgaan. We houden dagopeningen, leerlingen krijgen godsdienstlessen en we vieren met elkaar de christelijke feestdagen. Elke medewerker die hier respect voor heeft is welkom.

Identiteit

Internationaal onderwijs

De wereld wordt steeds kleiner, omdat we steeds vaker en makkelijker andere landen bezoeken en in contact komen met mensen uit andere landen. Daarom vinden we het belangrijk dat leerlingen op Groevenbeek één of meer talen leren en veel te weten komen over andere culturen en landen. Naast onderwijs in talen als Engels, Duits, Frans, Chinees en Spaans organiseren we regelmatig uitwisselingen (met verblijf bij gastgezinnen) en excursies naar het buitenland. Ook kunnen leerlingen kiezen voor het tweetalig vwo.

Internationaal onderwijs

Christelijk College Groevenbeek Eén school, twee locaties en drie afdelingen

Tweetalig vwo/atheneum/havo Ermelo

4
niveaus:
tweetalig vwo,
atheneum, havo en NEXT
0
leerlingen
0
medewerkers

Vmbo Ermelo

5
niveaus:
TL/havo, TL,
Basis, Kader en NEXT
0
leerlingen
0
medewerkers

Vmbo Putten

4
niveaus:
vmbo TL, Basis,
Kader/Basis en Kader
0
leerlingen
0
medewerkers

Kies de richting die bij je past

Locatie Ermelo

Paul Krugerweg 44
3851 ZJ Ermelo

Locatie Putten

Korenlaan 1
3881 DA Putten

Bezoek Groevenbeek.nl
Leren doenwe samen!